Fotobokfestival Oslo

Fotobokfestival oslo 2019 er er et ukes-langt arrangement med mål om å undersøke fotoboken som kunstnerisk uttrykk og fenomen gjennom utstillinger, seminarer, lanseringer og events. Offisiell åpning på Arbeidersamfunnets plass 12. september kl. 18:00, men allerede allerede kl. 16:30 tjuvstarter Tronsmo festivalen med trippellansering av tre fotobøker fra svenske Journal forlag, deriblant Bjørka-medlem Terje Abusdals Hope Blinds Reason. Festivalen varer frem til 22. september og 13. september (på Oslo Kulturnatt) holder Adrian Bugges utstilling "Den nye byen"kveldsåpent og fra kl. 18 blir det en samtale om Oslos byutviklingen med forfatterne Ole Robert Sunde, Hans Petter Blad og arkitekt Halvor W. Ellefsen i forbindelse med fotoboken og utstillingen "Den nye byen". Se hele programmet til festivalen her. Se hele programmet her.. 

  /  Permalink  /  

VERKSTED FOR KAMERABASERT KUNST