Linda Bournane Engelberth - Atelierbesøk med Oslo Open

Oslo Open har besøkt Linda Bournane Engelberth på hennes atelier på Bjørka i deres serie med kunstnerportretter i videoformat! Linda Bournane Engelberth (f. 1977, Oslo) er en norsk-algerisk kunstner basert i Oslo. Linda Bournane Engelberth (f. 1977, Oslo) er en norsk-algerisk kunstner basert i Oslo. Hun har stilt ut ved bl.a. Haus der Photographie, Deichtorhallen i Hamburg, DUMBO Art Festival, New York, NoPlace, Oslo, Henie Onstad Kunstsenter, Bærum og Fotogalerie Wien. Hun var med i den første utgaven av The Norwegian Journal of Photography i 2013. Bournane Engelberth er innkjøpt av Preus Museum i Horten og representert av VII Photo Agency, New York. Kommende utstillinger inkluderer soloutstillinger på Spriten Kunsthall i Skien og Box 24 i Algerie i 2022. Se video her...

Stillbilde fra video
  /  Permalink  /  

VERKSTED FOR KAMERABASERT KUNST