Utflukt

11 fotografer tilknyttet Bjørka tok en utflukt til Hvervenbukta og satt opp en sommerutstilling inne i den vernede strandpaviljongen. Oslos borgere er herved invitert til å oppleve dette kulturminnet i samspill med fotografiske verk. Utstillingen er åpen 16. – 30. juni 2021.  Åpningstider: onsdag – søndag kl. 14- 18,  men det er mulig å se en deler utstillingen gjennom vinduene utenfor åpningstiden også. Les Katharine MacDaids utstillingstekst Utflukt: An impromptu trip to the seaside.

Fotografer: Adrian Bugge, Ulla Schildt, Linda Bournane Engelberth, Tor Simen Ulstein, Jói Kjartans, Kari Margrethe Sabro, Chris Harrison, Katharine MacDaid, Marit Silsand, Preben Holst og Brian Cliff Olguin.
Facebook-event

Foto: Katharine MacDaid
  /  Permalink  /  

VERKSTED FOR KAMERABASERT KUNST